Vrijwillig, maar zeer gewenst!

Wij kunnen niet zonder de bijdrage van vrijwilligers, in welke vorm dan ook, om onze afdeling inspirerend en gezellig te houden. Kortom wij doen graag een beroep op u allen. En al is de bijdrage nog zo klein, dan maken veel kleintjes toch iets moois.

Natuurlijk zijn deze mooie woorden een opmaat om gewoon leden te kunnen vragen om iets te doen. Dat beroep op u is van alle tijd maar het geeft ook gezelligheid. Je leert elkaar beter kennen en vaak is het ook een reden om elkaars tuin te zien in een ander periode. Ook het onderling plantjes uitwisselen gebeurt meer. Kortom het kost wat tijd maar het levert zeker ook wat op en je hoort nog eens wat.

Wij willen komend jaar eens nagaan of wij niet in een kleine stand op de verschillende dorpsbijeenkomsten kunnen staan voor een dagdeel zoals op de boerenmarkt tijdens de Stöppelhaene. Ook voor de Lentefair zal er een beroep gedaan worden op een aantal leden om er een succes van te maken. Het weer hebben wij niet in de hand maar ook onze inzet zal mede bepalend zijn.