Salland

Lentefair 2022 was doorslaand succes!

Het is de dag na de Lentefair als ik dit stukje schrijf. Het organiserend comité en de vele helpers zijn nog een beetje aan het bijkomen maar wij kunnen rustig vaststellen dat het een gezellige en interessante dag is geweest. Vanaf het begin tot het eind van de dag heeft een constante stroom bezoekers over de kwekerij gewandeld, koffie gedronken met iets lekkers erbij of gewoon met bekenden even bijgepraat.

Om u een indruk te geven: rond het middaguur waren alle enveloppen van de verloting, een 600-tal, reeds verkocht. Ook het taarten gala was wederom heel bijzonder. Onder het motto ‘Heel Salland heeft gebak­ken’ stond er een uitgelezen keur aan eigengemaakt gebak. Dat het goed in de smaak viel bleek

wel uit het feit dat in het begin van de middag alles was uitverkocht. Onze infostand stond er ook weer goed op. Veel bezoek, veel vragen en ook nog de nodige plantjes verkocht. Het aantal nieuwe leden was jammer genoeg beperkt. Even een weetje voor u allen: oude tuinboeken zijn niet meer in trek.

‘s Middags stond de hele Hakkershoekweg vol met auto’s. Onze standhouders waren dan ook tevreden.

De opbouw- en opruimvrijwilligers hebben ook een mooie klus geklaard. Kortom met dank aan alle vrijwilligers kun­nen wij terugkijken op een meer dan geslaagde dag, zeker ook dankzij het goede weer!

Zie het fotoalbum voor een impressie.