Salland

Workshops

Ieder jaar organiseren we een kerstworkshop.  Deze wordt gehouden in het dorpshuis van Heino. Onder het genot van wat lekkers helpen wij u om een mooi tafelstuk te maken. Wij zorgen voor de materialen, u zorgt voor een scherpe snoeischaar, een scherp mesje en een draadtangetje. 

Bij de aanmelding kunt u vaak kiezen uit een ochtend- en een avondsessie, maar uw aanmelding is pas definitief als u betaald heeft en vol = vol. Aanmeldingen worden dan ook behandeld in volgorde van betaling. Door op de link te klikken vindt u het registratieformulier en verdere informatie.

Behalve deze workshops hebben wij soms andere workshops, zoals het maken van een bollenmand, of een zaaiworkshop of stekworkshop.  Als die beschikbaar zijn wordt dat hier vermeld.

Cursussen

Een enkele maal organiseren wij een cursus, zoals in het verleden de snoeicursus of een cursus fotografie.  Dit doen wij op momenten dat wij een goede gelegenheid zien of er vraag naar is. Op dit moment hebben wij geen plan voor een cursus, maar heeft u een idee, neem dan contact met ons op.

Vast is onze bloemschikcursus, die in het voorjaar en najjaar 1x per maand plaats heeft. Klik hier voor het recente aanbod.