Salland

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Lentefair bij Arjan Schepers zijn weer involle gang. Het wordt een gezellige en vooral inspirerende dag!
Ook dit jaar zijn er veel verschillende kwekerijen en andere standhouders met gevarieerd aanbod. De toegang is gratis. Ook is er een verloting met mooie prijzen.
Naast de verkoop van planten van de standhouders willen we graag zaailingen of stekken van eenjarige/tweejarige planten, eetbare planten, heesters etc verkopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar Groei & Bloei. Dus heeft u nog stekken of zaailingen over, die wij kunnen verkopen op de fair wilt u dit dan doorgeven aan Karen Pennewaard (email: k.pennewaard@icloud.com). Op deze manier hebben wij een goed overzicht van het aanbod.
Er was vorig veel vraag naar eetbare planten en eenjarige planten, zoals cosmea of zinnia’s. Er was weinig belangstelling voor kalebassen.
De planten kunnen zaterdag 4 mei ingeleverd worden tussen 12.00 en 14.00 uur bij Arjan Schepers Vaste Planten, Hakkershoekweg 9, 8106 PN Mariënheem.