Salland

Najaar 2024

Onze cursus bloemschikken onder begeleiding van professionele bloemstylist Sharon van Eunen is voor dit voorjaar afgelopen, maar u kunt zich nu aanmelden voor het najaar. De cursus bestaat uit 4 avonden, eens per maand. U kunt zich ook opgeven voor een enkele avond, of zelfs een cursusavond cadeau doen. U krijgt vooraf bericht over het thema van de avond en u zorgt zelf voor materialen (bloemen uit eigen tuin of van de bloemist). 

Sharon: Tijdens de cursussen is het erg belangrijk om met technieken aan de gang te gaan, want hier ligt de basis van het bloemschikken. Mocht je al wat ervaren zijn binnen het bloemschikken is het een optie om een extra uitdaging te krijgen binnen de gegeven opdracht. Voorafgaand aan de lessen ontvangen jullie een A4’tje met een korte uitleg over de opdracht met voorbeelden en eventuele tips over de soort materialen die je kunt gebruiken. In overleg is het mogelijk om een pakket bij Sharon af te nemen (prijzen nader te bepalen). 

Na het seizoen wordt de cursisten gevraagd om mee te denken over de opdrachten, omdat het belangrijk is dat jullie het naar je zin hebben en dat jullie nieuwe technieken leren. 

Registratie is geopend: klik hier.

Locatie: Ivoor (Raarhoeksweg 34, 8102 SX Raalte)
Data: 12 september, 10 oktober, 7 november en 12 december 2024, 19.30u - 21.30u
Kosten: 4 lessen: € 47,50 (niet-leden € 57,50)  -  1 les: € 15,- (niet-leden € 20,-)