Salland

Bloemschikken voorjaar 2023

Dit voorjaar beginnen wij met een gloednieuwe cursus bloemschikken.  Na 25 jaar heeft Frits Hoogers besloten te stoppen met het begeleiden van de cursus, maar gelukkig hebben wij Sharon van Eunen bereid gevonden het stokje over te nemen.  


Bij onze cursus bloemschikken staat eigen creativiteit voorop.  U maakt niet een stuk na dat door een ander bedacht is, maar krijgt een "opdracht", waarmee u naar eigen inzicht aan de slag gaat.  Daarbij kunt u zoveel begeleiding krijgen als u wilt, en leert geleidelijk vanalles over technieken, materialen en eigenschappen van bloemen. U neemt zelf bloemen, groen, scherp mesje, snoeischaar, draadtang, ijzerdraad,  touw, lijmpistool, steekschuim en vaas of ondergrond mee. Ideaal als u een pluktuin heeft, maar u kunt ook bij de bloemist terecht en Sharon heeft materiaal beschikbaar.

De kosten bedragen € 47,50 voor de vier avonden (€ 57,50 voor niet-leden).  Mocht u een keer niet kunnen, dan zijn er door deze opzet geen inhaallessen mogelijk, maar u zou wel ter compensatie een introducé  mee kunnen nemen.  Corona is nog steeds niet weg, en wij vragen u daarom met klem om bij klachten u af te melden en thuis te blijven.  Als er zich meer dan twee mensen afmelden, of als de regering bijeenkomsten afraadt wordt de les afgelast en krijgt u uw geld terug. 

Nu de cursus begonnen is kunt u zich ook aanmelden voor een enkele les, voor € 15

Datums: 12 januari, 23 februari, 23 maart, 20 april 2023, 20.00u tot 22.00u
Locatie: Ivoor,  Raarhoeksweg 34, 8102 SX Raalte
Aanmelden kan door hier  te klikken. Als u geen bevestiging ontvangt hebben wij uw aanmelding niet ontvangen! 
vragen: Als u verder nog vragen heeft kunt u zich wenden tot onze bloemschik-coördinator Riky Smeenk