Salland

Flitsmail

Flitsmail

 

Omdat het nieuws vaak sneller gaat dan wij kunnen voorzien in deze nieuwsbrief, is de flitsmail een belangrijk instrument om veranderingen in geplande activiteiten en nieuwe activiteiten door te geven. Dankzij de inspanningen van Joke Godeschalk staat nu ongeveer 60% van onze leden op de verzendlijst van de flitsmail. Mocht u zich nog niet hebben opgegeven dan verzoeken wij u dit alsnog te doen. Ga hiervoor naar de website en klik onderaan op ‘meld je aan voor onze nieuwsbrief’.

Maar niet iedereen die zich voor de flitsmail heeft opgegeven ontvangt die ook werkelijk. Wij hebben begin mei een aantal flitsmails verstuurd. Als u die niet ontvangen heeft is er iets mis. Nog steeds lijken er mails te verdwijnen in spamfolders of verkeerde mailboxen. Soms ontvangen wij een e-mail met het verzoek de mail naar de juiste mailbox te sturen, maar alleen u kunt dat instellen in uw mailprogramma. Zo zijn er programma’s die ongevraagd mails splitsen in spam, ongewenst, sociaal en prioriteit, waardoor mogelijk een deel van uw mails ongezien blijft. Als u dit zelf niet kunt oplossen, en u heeft geen handige familieleden of vrienden die u daarmee kunnen helpen, laat het ons dan weten zodat wij kunnen proberen u te helpen het probleem op te lossen.

Tot slot kan het ook zo zijn dat u onze flitsmail niet wenst te ontvangen, ook dan hebben wij graag een  berichtje van u. Onderaan iedere flitsmail staat de optie om u af te melden.

Flitsmail verzoek!!

Flitsmail

Nog steeds ontvangen wij berichten van mensen die de flitsmail niet ontvangen hebben of deze in de spam folder gevonden hebben. Dit wordt veroorzaakt doordat we de flitsmail via de website versturen, waardoor de afzender info@salland.groei.nl is. Alle afzenders die met info@ beginnen worden door veel providers als spam aangemerkt. Om er voor te zorgen dat u die mails voortaan wel ontvangt kunt u twee dingen doen: u kunt de mail opzoeken in uw spamfolder en markeren als geen spam, of u kunt salland.groei.nl toevoegen aan uw contacten.