Tuinexpo Luttenberg 2019

Tuinexpo Salland 2019

Dit jaar vond de 20e editie van het Tuinexpo Salland plaats op Manege ‘’De Luttenberg’’ in Luttenberg. Tijdens dit event was er weer een hoop te zien en te doen op het gebied van plant, bloem en tuinbeleving. Groei & Bloei Salland was dit jaar ook weer van de partij met een prachtig grote kleurrijke stand, waarin vrijwilligers en bestuursleden zich met hart en nieren hebben ingezet.

Een drietal zonnige dagen zorgde voor echte lentekriebels en een goede sfeer. Door de populariteit en het mooie weer was er een drukke opkomst voor zowel het event als voor onze vereniging Groei & Bloei Salland. Het leverde ons een verrassende ledengroei op. Wij heten deze nieuwe leden dan ook van harte welkom!

Wij als vereniging hadden een leuk aanbod voor bezoekers. Tegen een kleine prijs verkochten wij zelfgemaakte bloemstukken. Ook hadden we een raadspel, quiz en een prachtige plaats om nieuwe leden te werven.

Bestuurslid Ineke Grotenhuis die zich altijd inzet voor activiteiten workshops werkte deze dag ook mee met de bloemstukken. Shirley van Heck en Geert Borgonje gaven het hele weekend lezingen. Geert vertelde over verschillende tuinen voor jong en oud. Hij vertelde met passie en plezier over soorten tuinplanten en inspireerde bezoekers met opties om in verschillende woonsituaties te kunnen tuinieren.

Namens Groei & Bloei Salland willen wij het Hoofdkantoor in Zoetermeer bedanken voor het promotiemateriaal. Ook alle vrijwilligers die zich hebben ingezet willen wij bedanken. Het was een bloemrijk event met mooie nieuwe ontwikkelingen voor de vereniging. Op naar de volgende Tuinexpo Salland!

Namens het bestuur Groei & Bloei Salland

Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915