Paasworkshop 2019

April is weer volop voorjaar, wat is het dan leuk om voor Pasen weer iets moois te maken. Groei en Bloei biedt u de gelegenheid om dat onder begeleiding van vrijwilligers zelf te doen.Een gezellige voorbeeldtafel levert volop nieuwe ideeën en er wordt getoond hoe je met materialen van voorgaande jaren weer iets anders kunt maken.

Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers gaan we aan het werk, aan het eind krijgt u nog een glaasje advocaat aangeboden.

Wij zorgen voor alle materialen, wel zelf mee brengen een scherp mesje en een scherpe snoeischaar en draadtangetje.

Locatie:      Dorpshuus Heino (Marktstraat 7, 8141 GA Heino)

Aanvang:    9.30 - 11.30 uur en 19.30 - 21.30 uur

Kosten:       € 25.00 (leden) en € 33.00 (niet-leden)

Opgeven:    Tot 24 maart via de link 'Aanmelden Paasworkshop' op de website (www.salland.groei.nl)