Bent u ook zo enthousiast met uw mobiel om foto's te maken als u in uw prachtige tuin loopt? Of kunt u nou net niet dát plaatje vastleggen zoals u bedoelt? Geef u dan op voor deze fotoworkshop, om na de theorieles van een heuse natuurfotograaf, het fotograferen met uw eigen mobiel in praktijk te brengen. Deze natuurfotograaf, die ook prachtige tuinreportages maakt, geeft onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, eerst uitleg over het fotograferen met de mobiel en krijgen we tips en tricks van hem te horen. Vervolgens gaat u zelf in de voorjaarstuin van Nynke met uw mobiel aan de slag.

We richten ons op de tuin in zijn geheel (hoe krijg ik een mooie compositie?) en ook op details (hoe krijg ik dat bloemetje mooi belicht). Tijdens het fotograferen is er ruimte voor het stellen van vragen en kan er geëxperimenteerd worden met leuke hulpmiddelen. Na afloop worden de resultaten met elkaar bekeken en besproken. Een leuke en leerzame workshop die bijdraagt aan het beter in beeld brengen van uw eigen en andermans tuin.

Wanneer: Deze workshop wordt 19 mei 's morgens en 's middags gegeven. Maximaal 8 personen per dagdeel.

Inmiddels is de ochtend volgeboekt, alleen in de middag is er nog plaats.

Locatie: Nynke Atsma, Oude Twentseweg 26, 8105 RG te Luttenberg

Aanmelden: Via de link, aanmelden kan tot 7 mei 2018

Voor informatie: Inge ter Haar 0572 - 38 21 04

Kosten: € 19,50 voor leden en € 24,50 voor niet leden