De cursus bloemschikken van Groei & Bloei Salland gaat uit van eigen creativiteit.  De docent is de gerenommeerde bloemstylist Frits Hoogers, die vooraf een thema aangeeft ofwel een opdracht geeft. Desgewenst helpt hij u bij het ontwerpen van een bloemstuk, hij leert u technieken en de mogelijkheden van verschillende materialen en gereedschap, en adviseert over de voor- en nadelen van verschillende bloemen.  U zorgt zelf voor de bloemen en materialen, maar ook daar kan Frits u bij helpen.  Heeft u al jarenlange ervaring en komt u alleen voor de gezelligheid? Dan bent u niet de enige.  Het laatste half uur van iedere les worden de gemaakte bloemstukken besproken, zodat de deelnemers ook van elkaars ideeën kunnen leren.

De grootte van de groepen en indeling hangt af van het aantal deelnemers. Wij hanteren een minimum van 11 en maximum van 20 personen.

De cursus kost € 85 voor 8 lessen, waarbij u zelf voor de materialen zorgt. Niet-leden betalen €95.  U krijgt dan 4 lessen van september t/m november en vier van januari t/m april.  Dit seizoen kunt u ook voor 4 lessen kiezen (najaar of voorjaar). U betaalt dan € 50 (niet-leden €60), nog steeds slechts €12,50 per avond.  Wilt u voor een enkele les gaan, bijvoorbeeld om een mooi bloemstuk te maken voor een speciale gelegenheid? Ook dat is mogelijk – u betaalt dan € 15 voor een avond (niet-leden €20).

De locatie is de Ivoor (Raarhoeksweg 34, Raalte) met voldoende parkeergelegenheidBij voldoende aanmeldingen wordt er een extra groep gevormd.

U kunt zich opgeven door hier te klikken.

Nog vragen? Neemt u dan contact op met bloemschikcoördinator Riky Smeek. Dat kan per email (link  naar Bloemschiksalland@gmail.com) of telefoon (0572 356256).

De data voor de eerste vier lessen zijn:

10, 12 september, 1, 3, oktober, 29, 31 oktober en 19, 21 november.

Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915
Beter met planten - Blik op de Tuin no. 914