19 november: Lezing Wim Paul van der Ploeg 'De magie van tuinieren'

19 november: Lezing Wim Paul vd Ploeg ‘De magie van tuinieren’

Meer genieten van je tuin, meer genieten van je leven.

De lezing is een reis door je tuin en tegelijkertijd een reis door het leven in wat wij als mens (kunnen) meemaken. Het is een uitnodiging om anders naar je tuin te kijken. Een uitnodiging om je tuin mooier te maken, en om je leven rijker te maken.

De tuin en het tuinieren als spiegel voor ons eigen leven.

Wat wil je van je tuin maken? Wat wil je van je leven maken? In beide gevallen moet je daar moeite voor doen. En de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond.

Verschillende tuinen in binnen- en buitenland, en prachtige bloemen en planten komen aan bod. Het laat je stilstaan bij vormgeving, sfeer, creativiteit en een filosofische benadering. Energetisch tuinieren in een notendop. Daarnaast wordt de praktische kant van tuinieren belicht.

Lokatie:                   Annahuis (De Plas 8, 8102 CS Raalte)

Aanvang:                20.00 uur

Kosten:                   De lezingen zijn gratis voor leden en niet leden betalen 3,50

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919