Salland

Bloemschikken vanaf 14 september 2021

In verband met alle onzekerheden in de ontwikkeling van het coronavirus en door de ervaring van  vorig jaar hebben wij besloten  het komend seizoen  maar een enkele groep op te zetten voor de bloemschikcursus, en wel op donderdagavond. Bovendien beperken wij ons voorlopig tot het najaar van 2021, en tot een kleine groep van 10 tot 12 mensen. Op die manier kunnen wij afstand houden. Verder proberen wij het lokaal zo goed mogelijk corona-proof te maken. 
In november zullen wij dan evalueren  of wij in het voorjaar 2022 de groep groter kunnen maken. En als zich meer dan 20 mensen aanmelden  kunnen wij een tweede groep vormen.  Als zich minder dan 10 mensen aanmelden kan het helaas niet doorgaan en proberen wij het in het voorjaar weer.

De kosten bedragen € 45 voor de vier avonden (€ 55 voor niet-leden).  Mocht u een keer niet kunnen, dan zijn er door deze opzet geen inhaallessen mogelijk, maar u zou wel ter compensatie een introducé  mee kunnen nemen.  Wij realiseren ons dat iedereen, ook met vaccinatie, nog steeds de besmetting door kan geven. Wij vragen u daarom met klem om bij klachten u af te melden en thuis te blijven.  Als er zich meer dan twee mensen afmelden, of als de regering bijeenkomsten afraadt wordt de les afgelast en krijgt u uw geld terug, net als vorig jaar. 

Datums: De bijeenkomsten zullen zijn op 14 september, 7 oktober, 4 november en 2 december.
Locatie: Ivoor,  Raarhoeksweg 34, 8102 SX Raalte
Aanmelden kan door hier te klikken. Als u geen bevestiging ontvangt hebben wij uw aanmelding niet ontvangen! Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van ontvangst, maar alleen als de betaling ontvangen is.  Mocht u te laat zijn met uw aanmelding, dan plaatsen wij u op een wachtlijst.
vragen: Als u verder nog vragen heeft kunt u zich wenden tot onze bloemschik-coördinator Riky Smeenk