Salland

bloemschikken

De cursus bloemschikken van Groei & Bloei Salland gaat uit van eigen creativiteit.  De docent is de gerenommeerde bloemstylist Frits Hoogers, die vooraf een thema aangeeft ofwel een opdracht geeft. Desgewenst helpt hij u bij het ontwerpen van een bloemstuk, hij leert u technieken en de mogelijkheden van verschillende materialen en gereedschap, en adviseert over de voor- en nadelen van verschillende bloemen.  U zorgt zelf voor de bloemen en materialen, maar ook daar kan Frits u bij helpen.  Heeft u al jarenlange ervaring en komt u alleen voor de gezelligheid? Dan bent u niet de enige.  Het laatste half uur van iedere les worden de gemaakte bloemstukken besproken, zodat de deelnemers ook van elkaars ideeën kunnen leren. 

inhaalles mogelijk in augustus

Wij hopen in augustus een inhaalles te organiseren omdat de laatste les van vorig seizoen was uitgevallen. De deelnemers zullen op de hoogte gesteld worden.  

registratie voor de cursus bloemschikken is nu geopend

Als de omstandigheden het toelaten willen we rond half september weer beginnen met de cursus bloemschikken. Net als vorig jaar bieden wij de volgende opties: 

8 lessen van september tot april: € 85 (niet-leden € 95)
4 lessen  (september - december of januari - april): € 50 (niet-leden € 60)
1 les op datum naar keuze: € 15 (niet-leden € 20)

Een avond gaat alleen door bij minimaal 11 deelnemers, tot een maximum van 20 deelnemers.  De cursus vindt plaats bij de Ivoor, Raarhoeksweg 34, 8102 SX, Raalte. Cursusavonden zijn van 20.00u tot 22.00u.

U kunt zich nu registreren door hier te klikken.  Wij vragen u pas te betalen als we zeker weten dat de cursus door kan gaan.