Salland

februari tot april 2021: Bloemschikken

De cursus bloemschikken voor het voorjaar is volgeboekt, maar bij voldoende belangstelling kan een extra groep gevormd worden. Ook blijft het mogelijk om u op te geven voor een enkele les. 

Bloemschikken 2020 - 2021

Ook dit jaar bieden wij de populaire cursus bloemschikken aan. Deze wordt gegeven door de gerenommeerde bloemstylist Frits Hoogers. De cursus bloemschikken van Groei & Bloei Salland gaat uit van eigen creativiteit. Vooraf krijgt u een thema of opdracht, die u eventueel thuis kunt voorbereiden.  Desgewenst helpt de docent u bij het ontwerpen van een bloemstuk, hij leert u technieken en de mogelijkheden van verschillende materialen en gereedschap, en adviseert over de voor- en nadelen van verschillende bloemen.  U zorgt zelf voor de bloemen en materialen, maar ook daar kan Frits u bij helpen.  Heeft u al jarenlange ervaring en komt u alleen voor de gezelligheid? Dan bent u niet de enige.  Het laatste half uur van iedere les worden de gemaakte bloemstukken besproken, zodat de deelnemers ook van elkaars ideeën kunnen leren. 

 

Coronaregels

In verband met corona accepteren wij per avond 12 geregistreerde deelnemers.  In principe is er ruimte voor 14 mensen, maar wij willen ruimte reserveren als flex-plek voor mensen die een inhaalles volgen.

De tafels worden voor en na de les schoongemaakt, en tussen de deelnemers wordt 1,5m afstand gehandhaafd.  Jassen en tassen houdt u bij u. De ruimte zal optimaal geventileerd worden.  

Verdere regels worden aan de deelnemers medegedeeld. 

registratie

Als de omstandigheden het toelaten willen we op 17 september weer beginnen met de cursus bloemschikken. Net als vorig jaar bieden wij de volgende opties: 

8 lessen van september tot april: € 85 (niet-leden € 95)
4 lessen  (september - december of januari - april): € 50 (niet-leden € 60)
1 les op datum naar keuze: € 15 (niet-leden € 20)

Een avond gaat alleen door bij minimaal 11 en maximaal 12 deelnemers.  De cursus vindt plaats bij de Ivoor, Raarhoeksweg 34, 8102 SX, Raalte. Cursusavonden zijn van 20.00u tot 22.00u.

Op dit moment hebben wij 12 aanmeldingen, dus er is een enkele groep gevormd voor de donderdagavond.  Alleen als zich nog 11 mensen aanmelden voor het voorjaar kunnen we dan een tweede groep starten.  Wel hebben we twee flex-plekken, voor mensen die een avond willen inhalen of die willen deelnemen aan een enkele les.  Incidenteel is er een extra plek beschikbaar als iemand zich heeft afgemeld. 

Voor het komende kwartaal hebben wij de volgende data geselecteerd:
17 september
8 oktober
29 oktober
26 november

U kunt zich nu registreren door hier te klikken.  Wij vragen u pas te betalen als we uw plaatsing bevestigd hebben.