Vooraankondiging Kerstworkshop 15 december 2021

Vooraankondiging: 15 december 2021 Kerstworkshop

We hopen dat de kerstworkshop dit jaar door kan gaan zoals we gewend waren, maar de tijden veranderen. We willen dit jaar de workshop houden op 15 december 9.30 uur in het Dorpshuus Heino waar wij aanwezig hopen te zijn.

Daarnaast bieden wij de optie om om 14.00 uur via Zoom de workshop thuis te volgen. Zoals eerder proberen wij de livestream op Facebook te plaatsen zodat u het stuk ook op een later tijdstip kunt maken.

Lokatie:                   Dorpshuus Heino of via livestream (Informatie hierover via flitsmail en via de website)

Aanvang:                9.30 uur in Dorpshuus Heino en 14.00 uur via livestream

Kosten:                   Workshop en materialen: Leden:  € 25,- en niet leden betalen € 30,-

Registratie en betaling voor 5 december via de website