Paasworkshop 2020

Paasworkshop 2020 (voor aanmeldingsformulier klik hier)

April is weer volop voorjaar, wat is het dan leuk om voor Pasen weer iets moois te maken.
Groei en Bloei bied u de gelegenheid om dat onder begeleiding van vrijwilligers zelf te maken.

Er is ook een gezellige voorbeeld tafel om nieuwe ideeën op te doen.
Ook is te zien hoe je met materialen van voorgaande jaren weer iets anders kunt maken.

Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers gaan we aan het werk, aan het eind krijgt u nog een glaasje advocaat aangeboden.

Wij zorgen voor alle materialen, wel zelf mee brengen een scherp mesje en een scherpe snoeischaar en draadtangetje.

Tijd: woensdag 1 april ‘s morgens       9.30- 11.30uur
                                    ‘s avonds         19.30- 21.30 uur
Plaats: Dorpshuus  Heino Marktstraat 7   8141 GA Heino
Kosten Leden              € 25,00