lezing: Willem Zandbergen ' Bijzondere bloembollen & combinaties in de tuin'

20 oktober 2022: Lezing Willem Zandbergen ‘Bijzondere bloembollen & combinaties in de tuin‘

Willem Zandbergen is van JUB Holland, een bedrijf dat bollen kweekt en ook handelaar/exporteur van bollen is. Op 35 hectare eigen grond groeien in de open lucht 35 soorten tulpen en 15 soorten narcissen.

Willem Zandbergen gaat vertellen over bijzondere bloembollen in de tuin en over mooie combinaties met vaste planten en heesters.

Verder vertelt hij over bollen die geschikt zijn voor de droge grond, voor de prairietuin en bollen en vaste planten die houden van juist vochtige grond.

Hij brengt ook bollen mee voor de verkoop, zodat je naar hartelust in kunt kopen van het moois waarover hij verteld heeft.

Lokatie:                   Annahuis (De Plas 8, 8102 CS Raalte)

Aanvang:                20.00 uur (Check de website of de lezing ivm de corona situatie door kan gaan)

Kosten:                   Leden:  € 1,- en niet leden betalen € 3,50