Lezing Martijn Mellema: Kokos het alternatief voor turfvrije potgrond?'

15 november 2022: Lezing Martijn Mellema ‘Kokos: het alternatief voor turfvrije potgrond?‘

Martijn Mellema uit Ommen komt ons vertellen dat zijn bedrijf, Agrifield, een groot voorstander is van biologische bemesting en dat willen ze stimuleren door die biologische meststoffen

goedkoop aan te bieden. Martijn zal beginnen met uit te leggen wat veen eigenlijk is en hij vertelt over de verschillende soorten veen. Wat basic informatie over veen in de wereld en de voor- en nadelen ervan.

Trends in de substraatsector en dan daarop aansluitend zal hij uitleggen hoe kokossubstraat wordt gemaakt. Dan, terugkomend op de titel, mag het publiek zelf beslissen of kokos het alternatief is voor de turfvrije potgrond.

Lokatie:                   Annahuis (De Plas 8, 8102 CS Raalte)

Aanvang:                20.00 uur (Check de website of de lezing ivm de corona situatie door kan gaan)

Kosten:                   Leden:  € 1,- en niet leden betalen € 3,50