Lentefair 02 mei 2021

2 mei 2021: Lentefair

Ondanks veel onzekerheden willen we de Lentefair voorbereiden in aangepaste vorm. Dus noteer de datum in uw agenda, de locatie is opnieuw bij Arjan Schepers. Leden en niet-leden staan na de winter weer voor een nieuw uitdagend tuinseizoen. De combinatie van vaste planten en eenjarigen in potten zal veel aandacht krijgen en voor verrassingen zorgen!

Om een goede start te kunnen maken heeft de organisatie uw hulp nodig. Wie wil ons helpen? Wij zoeken mensen die in het voorjaar zaaien en stekken. Welke planten zoeken we? Eenjarigen zoals Cosmea, Zinnia’s, Kattesnor, Rode Boerenkool, Dalhia’s e.d. Liefst wat onbekende soorten. Ook vaste planten zijn welkom.

Om alles mooi te kunnen opstellen willen we graag dezelfde soorten potjes maat  9 x 9 cm. Of voor de grotere stekken P12 potten (dit zijn grotere ronde potten). Wie wel zaailingen en stekken heeft, maar niet de juiste potten kan contact met ons opnemen. Graag willen we de planten en het zaaigoed labelen met naamplaatjes. De labels worden door de organisatie geleverd.

Graag horen we in januari/februari 2021 wat u kunt opkweken.

We hopen dat het met uw hulp weer een interessante gezellige dag wordt.

Inge ter Haar gaat dit coördineren en voor vragen kunt u bij haar terecht (0572 382 104 - ingeterhaarw@gmail.com).

Uiteraard zal koffie en zelfgebakken taart deze dag niet ontbreken!