Salland

Kerstworkshop 2023: 13 december

Nog 5 plaatsen open!

Ans Nijhof is, met ondersteuning van Tiny Ypma, de nieuwe coördinator voor de workshops. Samen met het vaste team van bloemschiksters organiseren zij de kerstworkshop voor dit jaar. Om voldoende tijd te hebben voor de inkopen dient u zich vóór 1 december op te geven. 

Helaas moeten ook wij de prijs iets verhogen vanwege de gestegen kosten, maar u krijgt er ook wat voor terug. We starten met koffie met wat lekkers, u heeft een gezellige morgen en leert andere leden kennen, aan het eind wordt u een glas glühwein of ander drankje aangeboden en u gaat met een mooi kerststuk naar huis.

Wij zorgen voor de materialen, u zorgt voor een scherpe snoeischaar, een scherp mesje en een draadtangetje. Mocht u niet kunnen komen dan kunt u bij ons wel het hele pakket bestellen. Aan de hand van een voorbeeld maakt u met hulp van onze vrijwilligers het kerststuk.  Voor registratie klik hier. Graag voor iedere deelnemer een formulier invullen.

Het vereiste bedrag (€32,50 voor leden, €37,50 voor niet-leden) overmaken naar KMTP afd. Salland, NL17RABO 0142918288 ovv Kerstworkshop.

Locatie: Dorpshuus Heino, de Marktstraat 7,8141 GA Heino
Tijd: 13 december, 9.30 uur-11.30 uur
Kosten: € 32,50 voor leden (niet-leden € 37,50)