Jaarlijkse Busreis naar Gelderland 13 augustus 2022

Aanmelden vóór 5 augustus: klik hier

Tuin I: Tuin ‘aan ’t Leusveld

Deze romantische tuin in Brummen ligt omgeven door Natuurmonumenten. Boerderijtje, boomgaard, grote vijver met waterlelies en een natuurzwembad, gemengde borders.. kortom, een bezoekje meer dan waard!

Tuin II: Tuin ‘De Grampel’

Deze originele tuin is perfect (oh jee) onderhouden, doorsneden met paadjes, mooie borders in ronde lijnen, bloementuin en een onderhoudsvriendelijke groentetuin. Alleen al vanwege dit laatste moet deze tuin bezocht worden.. In deze tuin gebruiken we onze zelf meegebrachte lunch. Niet schrikken, deze wordt als vanouds volledig verzorgd door G&B afdeling Salland.

Tuin III: Tuin van Ton en Joke de Lorijn

Dit is een grote, landschappelijke tuin met enorme paddenpoel en eilandborders op een glooiend terrein. Een bijzonder sfeervolle tuin waar lichte en donkere plekken elkaar afwisselen en waar een balans is gevonden tussen een structuele en natuurlijke manier van tuinieren.

Helaas biedt de bus (vertrek vanaf ‘Bij Lampe’  om 08.15 uur) plaats aan 50 deelnemers. Wie het eerst komt het eerst maalt! Deelnemers uit Heino mogen in Heino opstappen mits van tevoren gemeld. Vertrek vanuit tuin III om 17.00 uur.

Kosten € 50,00 voor leden, niet leden betalen € 55,00. Hieronder zijn alle kosten inbegrepen (lunch, koffie, versnaperingen)