Gardenista naar Laag Zuthem

Zojuist (17-12-19) is bekend gemaakt dat Gardenista in 2020 niet in Ophemert plaats vindt, maar bij Den Alerdinck in Laag Zuthem, van 13 t/m 17 mei.  Maar om dat mogelijk te maken moet er nog veel gebeuren. Omdat het evenement nu bijna in onze achtertuin gebeurt, willen wij een oproep voor vrijwilligers graag doorgeven:

Bij Kasteel Ophemert was een enthousiaste groep vrijwilligers actief om het terrein op te knappen voor Gardenista. Nu is Den Alerdinck al een hele mooie locatie, maar heeft bijvoorbeeld weinig borders en geen moestuin. Ben je net zo trots als het team dat we dit mooie evenement op Havezate Den Alerdinck organiseren, dan vind je het wellicht leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan Gardenista. Deze kan eruit bestaan om samen met anderen het terrein nóg mooier te maken dan het nu als is, maar je kunt ook op een andere manier bijdragen aan een prachtig Gardenista in jouw regio. Heb je belangstelling, meld je dan aan bij Frits Hoogers.

Verdere informatie vind je op de website van Gardenista.