Salland

Vooruitblik naar 19 september 2020: Zaterdag ochtend excursie naar Ermelo

Vooruitblik naar 19 september 2020: Zaterdagochtend excursie naar Ermelo

Omdat wij optimisten zijn en rekening willen houden met de mogelijkheid dat we in september op een of andere manier onze activiteiten weer kunnen oppakken, openen wij een registratie voor een excursie naar Ermelo op 19 september. U hoeft niet vooraf te betalen, dat gebeurt pas als we zeker weten dat het doorgaat. 

 

Hopende op betere tijden organiseren wij op zaterdag 19 september een excursie naar tuin Polhuis in Ermelo. In het kader van de 3 seizoenen Open Tuinendag, is de tuin deze dag gratis te bezoeken (zie www.seizoenentuinenroute.com/). Naast het feit dat hun tuin een bezoek meer dan waard is verkopen Aartje en Johan ook leuke salvia’s en dergelijke. Ook zullen er twee kwekers aanwezig zijn met hun eigen plantenverkoop.

Als er tijd over is brengen we ook een bezoekje aan Wijngaard Telgt voor een leuke rondleiding. Wij vertrekken om 9.30 uur vanaf de Leeren Lampe in Raalte. Vervoer vindt plaats met personenauto’s. Kosten voor deze excursie zijn €15,- als u niet in de verleiding komt om nog leuke plantjes te scoren.

Aanmelden voor eind augustus via het registratieformulier op de website. Hierop kunt u ook aangeven of u al dan niet wilt/kunt rijden.