Salland

Eucalyptuskwekerij Koala

Voor een toekomstbestendige boom in “ons” veranderende klimaat ben u bij eucalyptuskwekerij Koala aan het goede adres. U kunt ons vinden op de voorjaarsfair van Groei en bloei bij Arjan Scheepers en op Www.eucalyptuskwekerijkoala.nl

Mervin Goossen: tuinbeelden met kettingzaag

Bij de sfeervolle lentefair van Groei & Bloei Salland zal ik aanwezig zijn om te laten zien hoe ik met mijn kettingzaag unieke beelden uit boomstammen creëer. Natuurlijk zijn deze beelden ook beschikbaar om ter plekke mee te nemen of anders te bestellen om zo een bijzondere leuke eyecatcher in de tuin (of ergens anders) te krijgen.
Hopelijk tot snel bij de Lentefair van Groei & Bloei Salland op zondag 7 mei.

Atelier Vreeburg - Aquarel

Marloes Vreeburg, afgestudeerd biologe, is al haar hele leven geïnteresseerd in planten en heeft in 2004  in Edinburgh voor het eerst kennis gemaakt met botanisch aquarelleren. Sindsdien is ze verknocht. Ze deelt graag haar enthousiasme voor dit mooie vakgebied op markten en tijdens workshops.
http://www.ateliervreeburg.nl

Wol&Wilg-werken

Handwerken is mijn passie en wol maakt daar een belangrijk deel van uit. wol is natuurlijk en veelzijdig en heeft eindeloos veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld verwerkt tot vilten objecten geeft het warmte en gezelligheid aan je huis. Verwen jezelf met zo’n mooi door mij gemaakt artikel of maak er een bijzonder cadeau van.

Aprils Happy Bags

April Thorrowgood maakt kussens, tassen, notitieboekjes met flora en fauna motieven met een Australische of Engelse invloed.  Zij deelt een kraam met Brigitte Saelens van Petit Atelier.

ReggeVallei Jam&More

Staat garant voor de lekkerste Confitures & Delicatessen.
Bijzondere smaakcombinaties en alles Ambachtelijke bereid.
Gewoon Onmeunig Lekker.

Sanatoriumlaan 20
7447 PK Hellendoorn
info(at)reggevalleijam.nl
www.reggevallei.nl