19 juni: Excursie Bingerden ( Door het corona virus is deze excursie afgelast)

Op dit moment is het onzeker of de excursie door kan gaan i.v.m. het coronavirus. Als u belangstelling heeft, geeft u zich dan in ieder geval op.  Als wij half mei onvoldoende aanmeldingen hebben gaat het in ieder geval niet door. Bij voldoende aanmeldingen hangt het af van de ontwikkelingen, en de organisatie van Bingerden zelf. Door u op te geven verplicht u zich tot niets, en wij verzoeken u dan ook om nog geen geld over te maken.

Dit jaar organiseren wij een excursie naar Bingerden, om het voor mensen zonder eigen vervoer mogelijk te maken ook een keer deze beroemde kwekersdagen te bezoeken.  Wij raden iedereen aan om een of meerdere kratjes met naam mee te nemen om planten in het ruim van de bus te kunnen zetten.  Wij willen dat op 19 juni doen, en het plan is om 9.00 u uit Raalte te vertrekken. Onderweg stoppen wij bij de Postillon in Deventer zodat ook mensen uit de regio Deventer / Zutphen mee kunnen.  Daar hopen we rond half 10 te vertrekken.  We rijden dan naar Bingerden, waar u drie uur de tijd krijgt om rond te kijken. Voor toegang en bus betalen leden € 25, niet-leden betalen € 30.  Het bedrag dient vooraf betaald te worden op Rek: NL17RABO0142918288 tnv Afd. Salland KMTP.

Let op: door de onzekerheid vanwege corona vragen wij u om nog geen geld over te maken. U kunt zich wel al opgeven, en als wij weten of het doorgaat sturen wij een verzoek om te betalen.

Voor registratie klik hier.

Opstapplaatsen:
De Leeren Lampe, Almeloseweg 2, Raalte (9 u)
Postillon Hotel, Deventerweg 121, Deventer (9.30 u)