Salland

Excursie naar de tuinen van Ada Hofman (Door het corona virus is deze excursie afgelast)

de Vijvertuinen van Ada Hofman

Op dit moment lijkt het er op dat deze excursie niet door kan gaan i.v.m. het coronavirus.  Maar wij zullen die beslissing pas helf mei nemen, dus als u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden zonder dat dit bindend is.

In de jaren 80/90 waren de tuinen van Ada Hofman een echte sensatie, want naast een hele grote vijver waren er ook vele kleine vijvers in allerlei soorten en maten. De waterlelies waren erg mooi en kikkers waren er in veelvoud. Het is nu na zoveel jaren weer toegankelijk. Toch wel een beetje spannend wat wij gaan aantreffen.

Deze dagexcursie zal plaats vinden met eigen vervoer.  Wij vragen u een aanmeldingsformulier in te vullen en daarop aan te geven of u vervoer heeft en of u eventueel anderen kunt meenemen. Klik hier voor registratie.

Verder is het mogelijk om op de terugweg bij kwekerij DG in Daarlerveen langs te rijden, maar dit kan per auto beslist worden.
Wij willen vóór eind mei weten hoeveel deelnemers er zijn, dus verzoeken u niet te lang te wachten met aanmelden.

Kosten: Deelname kost € 15, wat u bij vertrek gepast dient te betalen. Bij die prijs zit inbegrepen de toegangsprijs en de vergoeding voor de chauffeurs. 
Vertrek: Wij vertrekken zoals gebruikelijk vanaf de Leeren Lampe, Almelosestraat 2, Raalte.
Tijd: Vrijdag 5 juni, 9.15 u.