Salland

In 2020 staan de volgende excursies op het programma, georganiseerd door verschillende vrijwilligers.

Gardenista

Net als vorig jaar wilden we een tripje naar Gardenista regelen, maar inmiddels is bekend geworden dat dat evenement in 2020 op Den Alerdinck in Laag Zuthem plaats vindt. Dit is zo dichtbij dat we hiervoor geen bus willen huren. Wel willen we het bezoek coördineren, zodat diegenen die geen eigen vervoer hebben kunnen meerijden met anderen, en dat we groepen vormen jzodat gebruik kan worden gemaakt van de groepskorting. Niet alleen de locatie maar ook de datum is veranderd. Op ons programma staat 20 mei, maar het evenement is nu van 13 t/m 17 mei. 

5 juni: de Vijvertuinen van Ada Hofman

Deze excursie is in plaats van de donderdagmiddag excursie. De tuinen zijn in Loozen, op een 40 minuten rijden. Mogelijk combineren we het met een bezoek aan een kweker. Deze excursie wordt met privéauto’s uitgevoerd.  Aanvullende informatie komt hier, samen met een link naar een aanmeldingsformulier.

19 juni: Bingerden

Samen met buurverenigingen willen wij degenen die geen auto hebben in de gelegenheid stellen om de kwekersdag in Bingerden eens te bezoeken, met een bus die ruimte genoeg heeft voor veel planten.  Details volgen later, met een aanmeldingsformulier

12 september: Ermelo

Op 12 september zijn er bij Ermelo open tuinen dagen, wat ons de gelegenheid geeft met onze zaterdagochtend excursie een of meerdere tuinen te bezoeken.  Omdat we met privéauto’s gaan zijn we flexibel. Details en inschrijfformulier volgen later.