In 2020 staan de volgende excursies op het programma, georganiseerd door verschillende vrijwilliger.

5 juni: de Vijvertuinen van Ada Hofman

Deze excursie is in plaats van de donderdagmiddag excursie. De tuinen zijn in Loozen, op een 40 minuten rijden. Mogelijk combineren we het met een bezoek aan DG kweker. Deze excursie wordt met privéauto’s uitgevoerd.  Klik voor aanvullende informatie en registratie op het kopje.

19 juni: Bingerden

Samen met buurverenigingen willen wij degenen die geen auto hebben in de gelegenheid stellen om de kwekersdag in Bingerden eens te bezoeken, met een bus die ruimte genoeg heeft voor veel planten.  Voor details en het aanmeldingsformulier klikt u op het kopje.

19 september: Ermelo

Op 19 september zijn er bij Ermelo open tuinen dagen, wat ons de gelegenheid geeft met onze zaterdagochtend excursie een of meerdere tuinen te bezoeken.  Omdat we met privéauto’s gaan zijn we flexibel. Details en inschrijfformulier volgen later.
Let op: de datum is veranderd van 12 naar 19 september.