Lezing: Marieke Nolsen ' Onze op Engeland geinspireerde pluktuin' 12 april 2022

Sinds 2016 hebben wij onze tuin vergroot met een decoratieve pluktuin geïnspireerd op Engeland. Een pluktuin voor onszelf met heel veel Dahlia’s en 1-jarigen in de kleuren rood/zalm/oranje/rose.

Elk jaar gaan wij naar Engeland om tuinen te bezoeken en daar zie je heel veel dat Dahlia’s en 1-jarigen ondersteund worden door natuurlijke constructies. Dit heb ik op mijn eigen wijze ook in onze pluktuin toegepast. Tijdens de lezing vertel ik hoe ik deze constructies maak, welke Dahlia’s en 1-jarigen ik gebruik, hoe ik met de beplanting speel etc. etc. Mijn verhaal begeleid ik met mooie beelden.

Dus heb je een pluktuin, of wil je misschien een pluktuin aanleggen, of vind je het gewoon heerlijk om een hele avond in een soort van FLOWERHEAVEN te bivakkeren dan vind ik het enorm leuk om je op deze avond te ontmoeten in de hoop je te inspireren.

Lokatie:                   Annahuis (De Plas 8, 8102 CS Raalte) en/of via livestream
Aanvang:                20.00 uur - registreren is noodzakelijk via: https://salland.groei.nl/activiteiten/lezingen/
Kosten:                   Leden:
€ 1,- en niet leden betalen € 3,50 in het Annahuis